HET ACTUELE BELEIDSPLAN

STICHTING ABRAR
HET ACTUELE BELEISDPLAN

 

De stichting Abrar is een onafhankelijke, non-profit, niet-politiek georiënteerde, liefdadige organisatie.
Stichting Abrar heeft tot doel duurzame steun te verlenen aan wezen, arme gezinnen en mensen in financiële nood in Afghanistan om de armoede terug te dringen en een perspectief te bieden aan de meest behoeftigen in Afghanistan.
De stichting Abrar financiert haar activiteiten via donaties van onze leden, relaties, families, etc. op onze ING-bankrekening.
Het bestuur van de stichting Abrar, waaronder onze penningmeester, beheert alle donaties en tracht het geld te besteden aan goeddoel projecten zoals werkgelegenheid voor de armen en kansarmen, het slaan van waterputten, projecten te initiëren en verwezenlijken op gebied van onderwijs etc.
De rechtsvorm van Stichting Abrar is wettelijk geregeld en gestructureerd en is een Stichting. Onze plan voor de toekomst is om o.a. weeshuizen te realiseren, werkgelegenheid te creëren en werkplaatsen tot stand brengen om de behoeftigen vak te laten leren dat ze zelfstandig hun brood kunnen verdienen.
Onze organisatie staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd als een stichting onder nummer 82696357. Het bestuur van onze stichting krijgt geen beloning, werkt op basis van vrijwilligheid en heeft geen betaald personeel in dienst.
Het bestuur committeert zich aan het werken voor haar doelstellingen zolang zij dit fysiek en mentaal aan kunnen.

Hoogachtend
Stichting Abrar Charity